UNISEC ÚTMUTATÓK

2018. february 04.

A biztonsági ajtókkal kapcsolatos összes kérdésére választ kap és ellátjuk hasznos linkekkel is.

Mitől biztonságos egy ajtó?

LINK A BIZTONSÁGI ÖSSZEFOGLALÓHOZ

Itt megtudhatja, milyen az az ajtó, ami valóban megvédi otthonát. Betörésvédelmi szempontok, tűzvédelem, a biztonságos zár, a biztonságos ajtó, por- és hangszigetelés.

 

Biztonsági ajtók beépítése

LINK A BEÉPÍTÉSEK ÖSSZEFOGLALÓJÁHOZ

Nyilván a tájékozódás sem egyszerű, de valójában akkor jön a neheze, amikor kiválasztotta a megfelelő biztonsági ajtót, talált egy megbízható céget, és elkezdődik az ajtó beépítése.

 

A komfortos biztonsági ajtó

LINK A KOMFORT ÖSSZEFOGLALÓHOZ

Nagyon sok aprósággal kell tisztában lennie annak, aki kül- és beltérre is a lehető legjobb biztonsági ajtókat akarja beépíttetni. Nemcsak azt kell eldönteni, milyen anyagból készüljön az ajtó, hanem azt is, mennyire kell szigetelnie a hangot és a hőt, és persze külön foglalkozunk a beltéri ajtókkal is.

Hogyan hangoljuk össze az ajtót otthonunk stílusával?

LINK A STÍLUSOK ÖSSZEFOGLALÓJÁHOZ

Az ajtó teszi az első benyomást a ház után, amikor vendég érkezik Önhöz. Az lenne jó, ha ez a benyomás minél kedvezőbb lenne: sugalljon erőt, biztonságot, legyen esztétikus, illeszkedjen a környezetébe, legyen egyedi. És mit kell még „tudnia?

 

UNISEC MAGAZIN

LINK A UNISEC MAGAZINHOZ

Nehéz azzal vitatkozni, aki azt állítja, hogy nem az ajtókat választaná, ha izgalmas olvasmányra vágyna. Pedig lehet, hogy téved: szórakoztató stílusban olvashat arról, milyen tanácsokat ad az ajtóbeépítésekkel kapcsolatban a szakember, miért igaz itt is, hogy olcsó húsnak híg a leve, és hogy milyennek látja egy betörő az ajtókat.

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen


Kérjen ajánlatot és éljen az 50%-os otthonfelújítási támogatással.