Évtizedekig elnyűhetetlen nyílászárók

Kattints a részletekért

Új házat építesz vagy felújítás elé nézel?
Tudjuk, mit élsz át

Megannyi bosszantó, eldöntendő szempont után még rulett asztalra is viszed a pénzedet, mikor új nyílászárók, és azokat beépítő szakemberek után nézel. Veszélyes feladat, és a jól választani nehéz, mert…

1

Manapság minden cég profinak és minőséginek festi le magát, miközben a legolcsóbb, sorjás termékekre is simán ráaggatják az "élethosszig tartó" jelzőt

2

Az építőipar pörgése miatt futószalag-tempót élsz át, ezért sokszor az az érzésed támad, hogy nem tudsz megfontolt döntész hozni...

3

A szakemberhiány miatt sok cég alvállalkozókkal dolgoztat – a mennyiségre és nem a minőségre hajtanak, egymás között passzolgatják a garanciákat

A piac gyenge láncszemet nem tudjuk eltüntetni, de Neked segítünk, hogy a választásod bukhatatlan, az új nyílászárók beszerelése pedig stresszmentes legyen!

Képzeld csak el,
milyen csodás lenne, ha lenne egy hely...

Bemész az üzletbe, ahol a szakértő kolléga tanácsot ad a megfelelő ajtók, ablakok kiválasztásában,
Ahol olyan termékeket javasolnak, amikre 10 év múlva is örömmel fogsz visszatekinteni,
Nem csak vaktában ajánlanak termékeket, hanem kimennek helyszíni felmérést tartani,
Szerződésben vállalják a határidőt és a minőségi elvárást,
Mindezeknek megfelelően kivonulnak, beszerelik az új nyílászáróid,
És ha szükséges, még helyreállítást is végeznek, és a bontásból adódó hulladékot elszállítják maguk után.

Vajon létezik még az a cég, amelyik ezt nem csak ígérgeti, hanem 2005 óta töretlenül el is végzi?

Több száz elégedett ügyfelünk szerint igen!

Őszinték leszünk.

Ha olcsó barkácsáruházi ajtót keresel kiadásra szánt ingtalanodra, nem az Unisec a legjobb megoldás a számodra. De ha évtizedek alatt is elnyűhetetlen nyílászárót keresel értékeid és családod nyugalmának biztosítására, akkor biztosan tudunk segíteni.

Ezen dolgozunk már több mint 15 éve.
Megtalálni a számodra tökéletes megoldást.

Hogyan tudunk ebben segíteni?
Úgy, hogy

1

elmegyünk hozzád és megnézzük a helyszínt

2

mindenre kiterjedő. szakértő felmérést kapsz

3

közösen átbeszéljük a szóba jöhető lehetőségeket

4

és persze a végén természetesen Te döntesz!

Oké, értem.

Az Unisecet érdemes választanom, ha nyílászárókról van szó. De pontosan miből is válogathatok?

Kizárólag kiváló minőséget képviselő márkákkal foglalkozunk. Prémium külső és belső, ugyanazért az árért, amiért máshol a gagyit sóznák rád.

1

Az emberi hiba kizárva

Precíziós, robotizált gyártási technológiával tökéletes felületek, kifogástalan anyagok, pontos illesztések és hibátlan összeszerelés valósul meg. Minden egyes alkalommal.

2

Teljesítményerős

A profilokban a plusz kamrák hatásosan csökkentik az energiaveszteséget és a hőszigetelő üvegezéssel együtt kellemes klímát biztosítanak a lakásban.

3

Design-orientált

Az új fejlesztésű profilgeometriák a GEALAN-ra jellemző 15° -os lejtéssel rendelkeznek, ezzel elérve az új rendszer időtlen megjelenését. Klasszikus és modern megjelenésekből választhat.

4

Acrycolor felület

A külső acrylüveg réteg biztosítja a magas karcállóságot és a sima, nagyon könnyen tisztítható és karbantartás mentes felületet.

5

Automata szellőztető rendszer

Megelőzi a penészképződést az ablak belső falán. Nyugalmi állapotban a szerkezet nyitva van. Ha erősebb a szél sebessége, a szerkezet bezárja a légcsatornát.

6

Betörésvédelem

Hogy az ember jól érezze magát a saját négy fala között, annak a biztonság szintén egy feltétele. A nyílászárókkal megvalósítható a lakóházak betörésvédelme is (RC2 osztály).

7

Hangszigetelés

Az intelligens profiltervezéssel a GEALAN rendszerek a hatásos hangszigetelés valamennyi követelményének eleget tesznek. A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak és ezáltal emelik az életszínvonalat.

Végre egy hihető, profi megoldás!
Helyszíni felmérést kérek

Fájó szívvel mondanál le a fa nyílászárókról, közben tudod, hogy minden észérv a műanyag mellett szól?

Megnyugtatunk.
Velünk sem a fa érzéséről, sem a műanyag kínálta csúcstechnológiáról nem kell lemondanod!

Kérd a fához megtévesztésig hasonló VEKA ablakainkat!

Rengeteg olcsó, "famatricázott" ablakkal szemben itt olyan hőkezelt, erezett dekorfóliával bevont ablakot kapsz, amely 10 centiről nézve is elhiteti még a szakértő szemmel is, hogy ez valójában természetes fából van.

Használd ki a modern technológia előnyeit, de ne mondj le a klasszikus megjelenésről!

Valami exkluzívabb külsőt keresel?
A kulcsszavak: aluminium nyílászáró

Egyesítjük
a minőség és a technológiai előnyét, és varázslatos megjelenést kínálunk

Aluminium nyílászárók: célpontban a design.

Az aluminium nyílászárók nem csak időtáló minőségűek, de közelről és távolról nézve is trendi, modern, high-tech látványt nyújtanak. Az aluminiumhéj kimagaslóan ellenálló, és kérésedhez igazodva számtalan egyedi színben legyártjuk neked!

Van az Unisec-nél...?
VAN!

Bejárati ajtók

Szobaajtók

Teraszajtók

Ablakok

Redőny, árnyékoló

Szúnyoghálók

Mi az, ami nincs
az Unisecnél?

Futószalag-tempóNálunk nincs nagykereskedő-feeling, nem hajszolunk kompromisszumos megoldásba, hanem gondosan felmérjük és kielégítjük a valós igényeidet. A minőség rovására soha nem növelünk a tempón.

Kótyavetyélő szakik, rombolás Nálunk csak jó fizetett, tapasztalt, nem túlterhelt szakemberek dolgoznak. A beépítéshez csak feltétlenül szükséges mértékben rombolunk, takarítunk magunk után és elszállítjuk a törmeléket.

Garancia elhallgatás, ígérgetés Mindent papírra vetünk – az elvárásaidat és a vállalt határidőket is. A vevőnk vagy elégedett, vagy mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a hibánkat. Ha valami nem tökéletes, a mi felelősségünk, hogy azzá tegyük.

Felesleges stressz Az UNISEC elmúlt 17 éve során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy különbözzön a jellemzően kókler versenytársaitól. Ha velünk dolgozol az garanciát ad arra, hogy a folyamat során egy pillanatra se emelkedjen meg a pulzusod.

Értek mindent, és azt hiszem, már meg is hoztam a döntést...

Mi az első lépés?

Rögtön kettőt is ajánlunk! Egyeztess velünk egy időpontot, és szakértőnk ellátogat hozzád – vagy kérj időpontot bemutatótermünkbe, és tájékozódj mindenről egy finom kávé mellett!

A helyszíni felmérés díja 20 ezer forint.

Öt év teljeskörű garancia
Határidő garancia a beszerelésre
Betörésvédelmi garancia
100% egyediség garancia