Hogyan hangoljuk össze az ajtót otthonunk stílusával? - Összefoglaló, hasznos linkekkel

Stílus

A beltéri ajtó kiválasztásának szempontjai

A biztonsági ajtók beépítésével foglalkozó cégek hajlamosak a biztonságot az esztétikum elé helyezni, ami bizonyos szempontból érthető, hiszen ez védi értékeinket, de azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ajtót hosszú időre választunk, és nap mint nap a szemünk előtt lesz. A megfelelő ajtó kiválasztásához néhány dolgot már a beépítés előtt át kell gondolni. Mekkora a falnyílás szélessége és magassága? Milyen vastag a fal? Merre nyíljon az ajtó? Segítünk, hogy olyan bejárat ajtót tudjon választani, ami évekig szolgálja Önt és a családját! Nagyon fontos információ, ha a munkát profikra bízná: az Unisec-nél INGYENES felmérést is kérhet!

 

Design és lakberendezés: biztonsági ajtók és lakberendezési cikkek

Arra gondolt-e már, mennyire harmonikus és profi hatást kelt, ha a bejárati ajtó formája és színe illik a ház homlokzatához? Ráadásul nem csak ezt kell számba venni, ha a minél nagyobb összhang kialakítása a cél. El kell dönteni, milyen alakú legyen a kilincs, legyen-e üvegbetét rajta, beépítsenek-e oldal- vagy felülvilágítót, illetve fel akarjuk-e dobni egyéb módon, például faborítással vagy díszburkolatokkal? Speciális kiegészítőnek számít az ajtóportál, amiről itt tudhat meg többet. Még több a lehetőség, ha arra gondol, az ajtó külseje és belseje is lehet eltérő színű. Ha valóban igényes megoldásra van szükség, akár belsőépítész felkérését is meg lehet fontolni. Itt írunk a nyílászárók összehangolásának részleteiről.

 

A beltéri ajtó kiválasztásának szempontjai

Ha beltéri ajtóról van szó, más szempontokat kell mérlegelni. Tisztában kell lenni azzal, egyáltalán milyen típusok jöhetnek szóba – van farost lemezből készült, tömör fenyő és dekorfóliás vagy laminált ajtó. Ha tudni szeretné, melyik bejárati ajtónak mi az előnye és mi a hátránya, kattintson cikkünkre, melyben a beltéri ajtók típusait mutatjuk be. Azon is érdemes elgondolkozni, mennyire fontos, hogy az ajtó a fényt is átengedje. Ha ez szempont, akkor az üveges vagy teli üvegajtót javasoljuk. Itt olvashatja el, amit erről a témáról tudnia kell.

 

Az esztétikus biztonsági ajtó kiválasztása és az előkészületek

Ha az érdekli, ettől nem válik-e e kevésbé biztonságossá az ajtó, kattintson a biztonsági ajtók üvegbetéteiről szóló cikkünkre!

 

Mint a fentiekből is kiderül, viszonylag komplex témakörről van szó. Sok kérdésben kell dönteni, melynek során jól jön a szakértő segítség. Útmutatóink folyamatosan készülnek, böngésszen weblapunkon vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bátran!

!--SUBSCRIBE--!

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen


Kérjen ajánlatot és éljen az 50%-os otthonfelújítási támogatással.