Megbízható partner

Több, mint 100 Facebook és Google vásárlói visszajelzés és 4.5+ értékelés, így biztos lehet benne, hogy jól elvégezzük a munkát.

Képzett Csapat

Megbecsüljük a profi csapatunkat. Minden otthont úgy kezelünk, mintha a sajátunk lenne.

Tapasztalat

Több, mint 10 éve szolgáljuk az építkezőket és felújítókat. A megbízásaink több, mint fele korábbi ügyfelekből és ajánlásokból érkezik.

Nem kéne, hogy a megfelelő vállalkozó kiválásztása miatt összezavarodjon vagy aggódjon.

Ha nyílászáró cserét vagy beépítést tervez, bizonyosodjon meg arról, hogy megbízhat abban, aki ajánlatot ad.

Az első találkozástól keményen dolgozunk, hogy elnyerjük a bizalmát. Meghallgatjuk az ötleteit, majd őszinte és józan ajánlatot adunk a projektjére. Nem párnázzuk ki a költségeket és nem okozunk meglepetést váratlan kiadásokkal.

Kérjen helyszíni felmérést

Elégedett ügyfelek

Termékek

Innovatív, tartós, akár passzívház alkalmasságú GEALAN ablakok és toló ajtók, színesben is.

Igényes műanyag nyílászárók, famintázatú vagy színes acrylüveg dekorral, kiemelkedő hőszigeteléssel és időjárásállósággal.

PDF

Exkluzív alumínium borítású, passzívházakhoz is alkalmas ablakok és emelő-toló ajtók. Dizájn, technológia és tartósság - mindenből a legjobb.

PDF

A toló szerkezetek új generációja, amely első alkalommal kombinálja a toló szerkezetek helytakarékos komfortját a kiemelkedő tömítettséggel.

PDF
Előnyök

Innovatív, tartós, akár passzívház alkalmasságú GEALAN ablakok és toló ajtók, színesben is.

Az emberi hiba kizárva

Precíziós, robotizált gyártási technológiával tökéletes felületek, kifogástalan anyagok, pontos illesztések és hibátlan összeszerelés valósul meg. Minden egyes alkalommal.

Teljesítményerős

A profilokban a plusz kamrák hatásosan csökkentik az energiaveszteséget és a hőszigetelő üvegezéssel együtt kellemes klímát biztosítanak a lakásban.

Design orientált

Az új fejlesztésű profilgeometriák a GEALAN-ra jellemző 15° -os lejtéssel rendelkeznek, ezzel elérve az új rendszer időtlen megjelenését. Klasszikus és modern megjelenésekből választhat.

Acrylcolor - felület

A külső acrylüveg réteg biztosítja a magas karcállóságot és a sima, nagyon könnyen tisztítható és karbantartás mentes felületet.

Automatikus szellőztető rendszer

Megelőzi a penészképződést az ablak belső falán. Nyugalmi állapotban a szerkezet nyitva van. Ha erősebb a szél sebessége, a szerkezet bezárja a légcsatornát.

Betörésvédelem

Hogy az ember jól érezze magát a saját négy fala között, annak a biztonság szintén egy feltétele. A nyílászárókkal megvalósítható a lakóházak betörésvédelme is (RC2 osztály).

Hangszigetelés

Az intelligens profiltervezéssel a GEALAN rendszerek a hatásos hangszigetelés valamennyi követelményének eleget tesznek. A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak és ezáltal emelik az életszínvonalat.

Tartós és karbantartásmentes

Mitől lesz szebb, mint egy fa nyílászáró?

Acrylcolor

Egydülálló felületi minőség

A külső színes acrylüveg réteg kétszer keményebb a fehér PVC ablakok felületénél. Magas karcállóságot mutat és a legmesszemenőbbekig ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A mattselyem, sima és pórusmentes felületen nem tud megülni a por és a kosz. A lepergés, lepattogzás és a fáradságos utánfestés elmarad. Az acrylcolor ablakok szinte karbantartás mentesek és nagyon könnyen tisztíthatóak.

Fadekor

Megtévesztésig valódi dekorfóliák

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika előnyeiről, kínáljuk a műanyag ablakokat fadekor külsővel.

Ez, Ön számára is, a helyes döntés. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetű ház felújításáról vagy egy új építéséről van szó, a GEALAN fadekor ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyőzőek. Alkalmasak klasszikus stílus szerkezetkénti, vagy a hagyományos környezetben való alkalmazásra.

Aluhéj

Sok szín alumíniummal

A ráhelyezett alumíniumhéjakkal egyesítjük az alumínium és a műanyag előnyeit. Magas funkcionalitás és modern, desing orientált alu-optika az ingatlanoknak egy tapintható exkluzivitást kölcsönöz – a műanyag ablak egyidejű kiválló hőszigetelése mellett.

Műanyag ablakok színes aluhéjjal nem csak, hogy nagy ellenálló képeséggel rendelkeznek és hosszú élettartamúak; hanem számtalan színben elkészíthetjük őket.