Bejárati ajtók

Minden élethelyzetre.
A klasszikustól a modernig.

Beltéri biztonsági ajtók közös, zárt lépcsőházakba tovább
Kültéri biztonsági ajtók családi házakhoz és nyitott folyosókra tovább
Tűzgátló és füstbiztos biztonsági ajtók zárt lépcsőházakba tovább
Duplaszárnyú bejárati ajtók – szélesebb átjáró, változatlan biztonság tovább
Bevilágítók oldalra és felülre – több fény, betörésbiztos üveg tovább
Kiegészítők a ház biztonságához, optikai és biztonsági tuning tovább

Unisec, a prémium biztonsági bejárati ajtó hazai szakértője

A megfelelő bejárati ajtó kiválasztásakor rengeteg kérdés merül fel. Nem mindegy, hogy egy társasházi lakásban vagy családi házban lakik. Ettől függ, hogy beltéri vagy kültéri ajtót érdemes-e vásárolnia. A bejárati ajtó mérete, hő- és hangszigetelése is kiemelt figyelmet érdemel. Az ideális biztonsági szint kiválasztása szintén fontos teendő a biztonsági ajtó kiválasztásakor.

Soknak tűnik ez így egyszerre?

Útmutatók - segítség bejárati ajtó választása előtt

Mielőtt bármilyen döntést is hozna, érdemes elolvasnia útmutatóinkat. Minden fontos kérdésre választ kaphat, ami egy bejárati ajtó kapcsán csak felmerülhet. Biztonság, kényelem, kinézet, beépítés - mind olyan tudnivaló, amelynek birtokában megfelelő képet alakíthat ki magában az Önnek leginkább megfelelő bejárati ajtóról.

Miért hangsúlyozzuk, hogy Önnek? Mert egyedi igényekkel és elképzelésekkel rendelkezik. A Unisecnél nem fogunk olyan ajtót ajánlani, amelyről tudjuk, nem látná el teljes mértékben a funkcióját az Ön otthonában. Ezt egyrészt szakmai elhivatottságunk nem engedi, másrészt annyiféle biztonsági ajtó szerepel a kínálatunkban, hogy bizton állítjuk: együtt meg fogjuk találni az Önnek szánt darabot.

Ajtótervező - az egyedi bejárati ajtó kulcsa

Kattintson az Önnek tetsző beltéri , kültéri vagy tűzgátló biztonsági ajtó modelljére, és alakítsa ki egyedi ajtaját ajtótervezőnkben.

A bejárati ajtó otthonának egyik meghatározó eleme. Naponta többször is látja, megérinti, kapcsolatba kerül vele. Öltözködésünkben igyekszünk megmutatni egyéniségünket, autónk is önmagunk egyfajta leképezése - miért pont a bejárati ajtó lenne kivétel?

Számtalan lehetősége van egyéni igényeire szabni leendő bejárati ajtaját. Az ajtó külső és belső felének borítása akár eltérő is lehet, tetszése szerint választhatja ki a megfelelő ajtót, ablakkal vagy anélkül, sokféle színben és mintával.

Modellek összehasonlítása - biztonsági és kényelmi szintek

Bejárati ajtó esetén a biztonság az egyik, ha nem a legalapvetőbb szempont. Családja jóléte és az Ön nyugalma forog kockán egy gyenge minőségű ajtó esetén. Számtalan biztonsági és kényelmi szint közül választhat.

Az Ön otthonához illő biztonsági ajtó kiválasztásában segítenek ajtóösszehasonlító segédleteink.

Garancia

5+5 év teljeskörű garancia minden általunk beszerelt Unisec biztonsági ajtóra

A megbízhatóság és a szavahihetőség nálunk elsődleges szempont. Ennek megfelelően 5 év teljeskörű garanciát vállalunk az ajtókra és a cégünk által végzett beépítésekre. Mint minden termék az ajtó is meghálálja a rendszeres törődést, ezért az általunk rendszeresen, évente egy alkalommal karbantartott biztonsági ajtókra további 5 év garanciát vállalunk. A karbantartás ára 20.000 Ft / alkalom, amelyet ha minden évben elvégeztet, akkor további 5 év, azaz összesen 10 év kiterjesztett garanciát adunk az ajtóinkra.