Hogyan kerülje el a bejárati ajtó beépítésének Mekk mestereit

Beépítés

Sötét képet fest az Index cikke az építőipari szakemberek hiányától szenvedő magyar valóságról. A válság éveiben a legjobb mesteremberek Németországba, Franciaországba és más nyugat európai országokba mentek munkát vállalni, ahol az itthon elkérhető összegek többszörösét keresték meg, akár néhány napos munkával. Jó részük azóta sem tért vissza, így a lakásukat felújítók nehéz helyzetbe kerülhetnek. De miért aktuális ez egy bejárati ajtó esetén?

Lehet bármilyen jó minőségű és sokat tudó egy biztonsági ajtó, magától nem kerül a helyére. Egy bejárati ajtó beépítése precíz folyamat, ugyanakkor kellő körültekintéssel és az útmutató lépéseit követve önállóan is bele lehet vágni.

Egy biztonsági bejárati ajtó beépítése esetén is érvényes a mondás: kétféleképpen lehet elvégezni, gyorsan vagy jól. A nem megfelelő szakember nagy károkat tud okozni, mely az elfecsérelt idő és pénz mellett nem kevés bosszúságot okoz.

Melyek a tipikus hibák melyeket egy “hozzáértő szakember egy fém bejárati ajtó beépítése során elkövethet? Lássuk az elrettentő példákat.

Beltéri ajtó, kültérre beépítve

Leendő ügyfeleink egyik gyakori kérése, amikor biztonsági ajtó vásárlását fontolgatják: legyen olcsó! A UNISEC kínálatában a legalacsonyabb árú modell egy beltéri ajtó, amely zárt lépcsőházba való. Ezt technikailag ugyan lehetséges kültérre is felszerelni, de rozsdásodna, nem szigetelne megfelelően és a fal is penészesedni kezdene rövid időn belül.

Éppen ezért a UNISEC-nél egy alapos beszélgetést követően a vásárló igényeinek legmegfelelőbb ajtót ajánljuk. Az előző példánál maradva: amennyiben kültérre kerül a bejárati ajtó, csakis kültéri ajtó modelljeink közül ajánljuk a kedves ügyfélnek megfelelőt.

Sajnos rengeteg olyan példát láttunk, ahol az ajtót eladó cég nem tájékoztatta megfelelően a vásárlót és zokszó nélkül került kültéri felszerelésre egy beltéri ajtó, ahol a nap, a hőingadozás és az időjárás egyéb viszontagságainak kitéve hamar tönkrement.

Egy beltéri ajtó utólagos szigetelése igen költséges és soha nem lesz olyan hatékony, mint egy eleve erre a célra szánt kültéri ajtó. A más cégeknek köszönhetően pórul járt új ügyfeleinknek emiatt egy új biztonsági ajtó vásárlását szoktuk ajánlani.

!--SUBSCRIBE--!

Eltört járólap, kieső téglák, rombolás

Szintén egy pórul járt új ügyfelünk számolt be arról, amint a beszerelő cég teljesen szétverte a régi tok eltávolításakor a falat. Több tégla kipotyogott és a fal is elkezdett mozogni!

A vállalkozó hárította a felelősséget, pedig a kár jócskán meghaladta az acél biztonsági ajtó értékét. A vállalt határidőket szintén nem tartották be.

A UNISEC a beszerelés során maximális elővigyázatossággal szereli be az ajtót, a Vállalkozói Szerződésben vállalt határidőkért pedig kezeskedik. Ezt annyira komolyan gondoljuk, hogy amennyiben csak egyetlen napot is késünk, vásárlónk ingyen jut az ajtóhoz!

Kontárság mesterfokon

Szintén egy versenytársunkban – már amennyiben egy ilyen munkát végző céget annak lehet nevezni – csalódott új ügyfelünk számolt be a következő esetről. A bejárati ajtó beszerelésekor azt csak kívülről purhabozták be, ezt belül már elfelejtették megtenni. Az ügyfél kérésére sem voltak hajlandóak pótolni ezt a hiányosságot, pedig a purhab hiánya olyannyira feltűnő volt, hogy a rögzítővas is kilátszott! Végül az ügyfélre maradt ez a művelet.

A UNISEC hozzáértő szakemberei már a felméréskor részletesen tájékozódnak és mindenben eleget tesznek az Ön kívánságainak, amennyiben azok a technika jelen állása szerint kivitelezhetőek!

Olcsó zárnak híg a leve

Sajnos az a kedves ügyfél sem járt jobban konkurensünkkel, aki egy betörést követően szembesült azzal, hogy a zár nem volt megfelelő.

Csak megjegyezzük, hogy egy biztonsági ajtóként vásárolt ajtón sikerült keresztülverekednie magát a behatolóknak, mely sokat elárul annak minőségéről.

A zárra visszatérve: a csere nem volt egyszerűen megoldható, mert az ajtó zártestje semmilyen magyar vagy európai szabványnak nem felelt meg. Így egyetlen opciónak egy ugyanolyan selejtes minőségű, de új zár vásárlása maradt volna. Az ügyfél ezt megelégelve fordult hozzánk és döntött egyik minőségi acél biztonsági bejárati ajtó modellünk mellett.

Mi a megoldás?

Nálunk ilyen nem fordulhat elő Önnel! A UNISEC betörésvédelmi garanciáját annyira komolyan vesszük, hogy amennyiben bizonyíthatóan az ajtón keresztül jutnának be lakásába, a biztonsági ajtó teljes vételárát visszatérítjük!

Mit tehet azért, hogy a fenti esetek ne történjenek meg Önnel? Mindenképpen kérjen számlát és garanciajegyet a biztonsági ajtó vásárlásakor.

Egy legálisan működő márkakereskedés jellemzői a számla, a minőségi bejárati ajtók, és a termékmegfelelőségi nyilatkozat. Mindezek megléte az egyetlen garancia arra, hogy ne kelljen átélnie az ajtócserével járó tortúrát.

Ne feledje: egy kiváló acél bejárati ajtó akár 50 évig is szolgálhatja otthona biztonságát!

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen


Kérjen ajánlatot és éljen az 50%-os otthonfelújítási támogatással.