UNISEC MAGAZIN

4 tévhit, amivel az ajtós cégek megpróbálnak megetetni

Leleplezzük, felszámoljuk, és egy életre kizárjuk ezt a 4 tévhitet a fejedből. Ahogy a Szaratov hűtők ideje is lejárt, úgy a biztonsági ajtóknál is lezajlott egy paradigmaváltás. Egy könnyed, esztétikus ajtó is lehet biztonságos. Mikor belépsz az otthonodba, nem kell azt érezned, hogy a szegedi csillagbörtönbe érkeztél meg. Az ajtókeret pedig sokkal fontosabb a penészedés szempontjából, mint gondolnád.

 

Milyen a jó bejárati ajtó? Mire figyeljünk vásárláskor? – a szakértő válaszol

Ugye Ön is vágyott már arra, hogy egy igazi szakértő ossza meg Önnel a tudását? Valóban nem lenne rossz, főleg ha olyan fontos dologról van szó, mint a bejárati ajtó kiválasztása. Esztétikum, szigetelés, biztonság – mind olyan szempontok, amiket figyelembe kell venni. Elolvashatja, milyen kérdések foglalkoztatják azokat az embereket, akik biztonsági ajtó beépítése előtt állnak.

 

Sokszor az olcsóbb a drágább és ez a biztonsági ajtó esetében is igaz...

Ismeri a mondást? Mindent kétféleképpen lehet megcsinálni: vagy jól, vagy kétszer. Az Unisec szakemberei számos történetet tudnak mesélni olyan, biztonsági ajtóra vágyó, pórul járt ügyfelekről, akik a saját bőrükön tapasztalták meg ennek a mondásnak az igazságát. Először ugyanis bedőltek az olcsó ajtót kínáló cégeknek, így aztán végül sokkal többet kellett költeniük a biztonságos ajtóra. Önöknek is csak azt tudjuk tanácsolni, új ajtó beépítése előtt tájékozódjanak, kérjenek referenciákat, garanciákat.

 

Unisec biztonsági bejárati ajtó a betörő szemével

Korábban említettük, milyen hasznos, ha egy szakember megosztja Önnel, amit az ajtók beépítéséről tudni érdemes. Na és az milyen hasznos, ha egy betörő mondja el naplójában, milyennek látja az Ön bejárati ajtaját? Szórakozásnak sem utolsó, ha elolvassa, milyennek látja néhány háznál a bejárati ajtót, és a biztonságot összességében. Izgalmas történet, csavarral a végén. Szó szerint :)

 

!--SUBSCRIBE--!

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen


Kérjen ajánlatot és éljen az 50%-os otthonfelújítási támogatással.