Sokszor az olcsóbb a drágább és ez a biztonsági ajtó esetében is igaz...

Biztonság

Olcsó húsnak híg a leve, tartja a közmondás, és ezt sok ügyfelünk is alátámasztja, de sajnos csak utólag...

2018. október. 23-án csörgött a telefonom. Egy kétségbeesett kismama hívott azzal a problémájával, hogy elromlott az ajtója és nem tudja bezárni. Kiderült, hogy nemcsak rossz minőségű bejárati ajtót választott, de azzal is spórolni szeretett volna, hogy sem az ajtóról, sem a beszerelésről nem kért számlát.

A Murphy törvény halmozottan érvényesült nála... nem elég, hogy a beszerelést követően elromlott az ajtó, de a számla hiánya miatt az eladó/szerelő cég is elhajtotta, mondván így nincs mire garanciát vállalniuk, tegyen amit tenni akar.

Annak ellenére, hogy az ünnepek miatti hosszú hétvégén mi sem voltunk nyitva, ezt a gyorsmentést nem volt szívünk visszautasítani, és amit tudtunk megtettünk azért, hogy ideiglenesen tudja használni az ajtaját. Ügyfelünk rendkívül hálás volt, és azonnal megrendelte az új biztonsági ajtóját.

Minden jó, ha a vége jó. Azért írtuk meg ezt a történetet, mert reméljük sok okos ember van az olvasóink között, akik tanulnak más kárából.

És ha már a mondásoknál tartunk, akkor végezetül még egy, amit nemrég olvastam: Mindent kétféleképpen lehet megcsinálni: jól, vagy kétszer. Ami nagyon is IGAZ!

!--SUBSCRIBE--!

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen


Kérjen ajánlatot és éljen az 50%-os otthonfelújítási támogatással.