A lépcsőházi bejárati ajtó, mely elszigeteli minden rossztól

Komfort

Ha Ön is társasházban lakik, biztosan ismerősek a következő helyzetek. Hangosan, hajnalban hazatérő bulizók, akik pontosan az ön ajtaja előtt zendítenek rá kedvenc dalukra. Pörköltszag, mely jobb esetben csak a folyosón érezhető, rosszabb esetben az Ön lakásában is. A bejárati ajtó alatt télen beáramlik a hideg, nyáron pedig a kellemesen hűvös szoba felmelegítésén dolgozik a lépcsőház és az Ön ajtaja.

Semmi sem tökéletes, egy lépcsőházi bejárati ajtó sem. Ez tényleg normális?

Dehogy!

Van megoldás arra, hogy a biztonság mellett a komfort se szenvedjen hátrányt. Ehhez elengedhetetlen egy megfelelő minőségű lépcsőházi bejárati ajtó.

Melyek azok a tulajdonságok, melyek lehetővé teszik, hogy a kellemetlen szagok, zajok és a nem kívánt hideg vagy meleg levegő kint maradjon?

Hangszigetelés - a csendesség kulcsa lépcsőházi bejárati ajtó esetén

A UNISEC által forgalmazott ajtók környezetbarát hangszigeteléssel vannak ellátva. Ha lakott már korábban rosszul megépített lakásban, ahol szomszédai életének aktív résztvevője volt a rossz minőségű falak miatt, biztosan átérzi, miért fontos a jó hangszigetelés.

A falnak, amely elválasztja lakását a lépcsőháztól, a bejárati ajtó is része. Lehet bármilyen jó minőségű lakása és precízen kivitelezve a fal, egy rossz minőségű lépcsőházi bejárati ajtó esetén a gyenge láncszem az ajtó lesz a hangszigetelés tekintetében.

A hangszigetelés alapjairól és működéséről még többet megtudhat kapcsolódó cikkünkből. Egy rövidebb és egyszerűbb olvasmányt, szintén a hangszigetelt ajtókról, itt olvashat.

!--SUBSCRIBE--!

Dupla gumiszigetelés - a szag és a huzat elleni harcban az Ön legjobb barátja

A szomszédok által készített vasárnapi ebédet már említettük korábban, mint a nem kívánatos szagok forrását. Hasonlóan kellemetlen lehet, ha egy másik kedves lakó a folyosón hagyja akár egész éjszakán át a konyhai szemetes tartalmát. A kukászsák kiszakadása miatt gyakori probléma, hogy reggelre kellemetlen szag uralkodik a folyosón. Egy rossz minőségű lépcsőházi bejárati ajtó esetén ez az Ön lakásába is betörhet.

Az ajtó alatt, rosszabb esetben az egész ajtó körül beáramló hideg vagy meleg levegő rendkívül kellemetlenné teheti otthoni pihenését. Pénztárcája szintén nem fog örülni, ha egy megfelelő bejárati ajtó hiányában feljebb kell tekernie a fűtést vagy nagyobb fokozatra kell kapcsolnia a klímaberendezést.

Mindezen kellemetlenségek elkerülhetőek a dupla gumiszigetelés révén. A UNISEC által forgalmazott összes bejárati ajtó rendelkezik ezzel a kiemelten fontos extrával, így gondoskodva az Ön és családja kényelméről.

További előny, hogy minden egyes ajtó, melyet kínálatunkban megtalál, biztonsági ajtó is egyben. A felsorolt előnyös kényelmi jellemzők mellett így a biztonságot is kipipálhatja, ha a nálunk kapható bejárati ajtók között keresgél.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden egyes érdeklődőnk igényét egyedileg, személyre szabottan felmérjük, hiszen csak így lehetséges aztán a megfelelő lépcsőházi bejárati ajtó megtalálása. Nézzen be hozzánk egy személyes tanácsadásra, állunk rendelkezésére!

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen


Kérjen ajánlatot és éljen az 50%-os otthonfelújítási támogatással.