Készüljünk fel együtt a télre! – Kültéri biztonsági ajtó karbantartása

Komfort

A hideg, csapadékos évszakok jókedvünk mellett a bejárati ajtókat is évről évre próbára teszik. A téli fagyok beállta előtt a lakás melegét megőrző kültéri ajtó megbízható működése érdekében célszerű különböző karbantartási munkák elvégezése.

Kültéri ajtók állagmegőrzése

1. A kültéri ajtó könnyű, akadálymentes záródásának ellenőrzése, szükség szerinti utóállítása.

2. A mozgó és kopó alkatrészek, mint a zárszerkezetek, zsanérok, kilincs működésének tesztelése, a rögzítő csavarok ellenőrzése. Zárszerkezetek tisztítása és kenőanyaggal való ápolása, hogy a nagy hidegben is megfelelően, akadálymentesen működjenek.

3. Gumi szigetelések ellenőrzése, szükség szerinti igazítása a tokon és az ajtó lapján egyaránt. A gumik szilikon tartalmú spray-vel történő ápolása, hogy megakadályozzuk a bejárati ajtó befagyását. Ez a folyamat a hőszigetelés minőségét is nagyban segíti.

4. Üvegezőlécek rögzítésének ellenőrzése.

5. Felület épségének ellenőrzése.

6. A kültéri ajtó és a fal találkozása körüli szigetelő tömítések utójavítása. Kipergett, elöregedett szigetelés pótlása.

Kültéri ajtók kedvezményes szervizelése

Cégünk ügyfelei számára kedvezményes áron végzi a karbantartási feladatokat, amellyel hosszú élettartamot biztosítunk a kültéri ajtóknak.

A kültéri biztonsági ajtó kedvezményes karbantartási költsége bruttó 5.000 Ft / ajtó.

!--SUBSCRIBE--!

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen


Kérjen ajánlatot és éljen az 50%-os otthonfelújítási támogatással.